Trouwfeesten

De mooiste dag van je leven. Zorgeloos genieten, de perfecte bloemen, …

FLORIST fleurt de mooiste dag van jullie leven op.

Van een uniek bruidsboeket tot de persoonlijke aankleding van het feest. FLORIST maakt beeldschoon bloemwerk voor jullie huwelijk. Ze weten als geen ander dat er mensen bestaan in alle geuren en kleuren. Net zoals bloemen dus. Weelderig en kleurrijk, lekker energiek of net zalig romantisch. Daarom nodigen ze jullie uit in hun atelier, denken met jullie mee, luisteren naar jullie budget en tonen meteen met welke sfeervolle decoratie ze kunnen uitpakken. Vanaf dan is het zorgeloos genieten, met bloemwerk dat doet blozen.

Bedankt voor de prachtige bloemstukken op ons huwelijk en jouw flexibiliteit Carine. Het was een perfecte vertaling van wat we gevraagd hebben en zelfs nog véél meer. – Annelies & Kristian

Hoe gaan we te werk?

Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van.

PERSOONLIJK GESPREK

We bekijken met u het concept en de stijl.

VOORSTEL OP MAAT

We werken een voorstel op maat uit.

DE GROTE DAG

Wij zorgen voor de opbouw naar gelang jullie wensen.

Klaar om van uw trouwfeest een topfeest te maken?

We bekijken eerst met u in welke stijl u graag uw trouwfeest wenst. Bohemian chic of eerder traditioneel? Wij zorgen dat de bloemen en decoratie helemaal in thema zijn. Daarna maken we een offerte op in functie van uw budget en stellen ze voor aan u.

 

Daarna gaan we over tot actie! We zorgen ervoor dat tijdens de opbouw alles op tijd klaar staat, de bloemen en decoratie afgestemd staat zoals jullie dat wensen.

 

Do I hear “Yes, I do”?

 

Contacteer ons! Wij staan open voor al uw vragen over uw trouwfeest, onze bloemen en onze aanpak.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of trouwt u binnenkort? Aarzel dan niet om ons te contacteren.